FILMTIPS - se INTETrodde denna film skulle kunna va bra, en man som bär en yxa på framsidan. Hur kan de gå fel?
De som händer i filmen är: de är åtta personer som rymmmer, de går i skogen, de tänder en eld på kvällen, de slår ihjäl någon i gruppen för o få mat. Detta upprepas hela tiden tills de bara är en person kvar! Och de är ALLT som händer! Bara för att de är en sann historia så går de int o göra film på allt... Ni behöver int se den nu, varsågoda!


Premiärturen på cykeln

Nu har jag äntligen fått slutresultatet i matchen mot förkylningen, de blev en jämn kamp men känns skönt att gå ut som segrare!
Förklyningen - Martve
29-31

Så efter en vecka i trucken vare dags för första träningspasset på cykeln, jag o Fia gav oss ut i finevädret i söndags. Blev en härligt tur med ganska mycket lera o blöta stigar. På vissa ställen låg de fortfarande snö kvar men de kommer nog försvinna ganska snabbt nu när de verkar vara plusgrader även på nätterna =)


här är en del av sträckan vi körde (insåg att gps skulle stå på ON för de skulle funka)


vårtecken x2


Nya Mål, Billingeracet 15 maj.

när man sitter hemma fått papper från sjukan där de står
"given ordination - vila(!), successivt upptrappning av fysisk aktivitet."
är de lätt att dampen växer sej stor. Har nu suttit i soffan i 12 dagar, kul!
Hade jag vare med i PRO´s söndagsutflykter hade de vare rullatorburna tant Agda som blive irriterad på att jag går för långsamt!
Men på måndag ska jag iaf iväg o jobba igen =D

Målet nu för att komma iform igen är Billingeracet i Skövde 15 maj, MTB-tävling på 80 km, finns altenativ att köra 41 km. Får se hur de går med uppladdningen inför de, hoppas att allt de praktiska går att lösa också.

De var två ganska intesiva månader under hösten me cykling i Spanien som gjorde att jag fastna för de här med o trampa  ist för o ha en motor, men med alla den erfarenheten siktar jag givetvis på o vinna allt jag ställer upp i ;)


Bilder från Spanien
1. Fia
2. Försöker köra om på fel ställe o landar i en buske
3. Jag o Santi
Martve goes Tiger


Brädåkningen e int så intensiv denna vinter, varken för mej som bor långt söderut o Matte som tillsammans med Malin fått/skaffat/föttfram/skapat (va säger man) världens sötaste lilla tjej Jolie.

Nya platser skapar nya intessen..
Hoppas på o kunna posta lite fina cykelinlägg framöver (förmodligen int ett om dagen men ändå..) när våren snart e här o min långlivade förkylning flyttat ut.

Kommer kanske att börja spela golf, just nu e jag sjukt peppa på de..
Va ute o testa slå lite, här får ni så början av jakten på Tiger.RSS 2.0